Key of Destiny p.2

Δεν έχω να πω πολλά για τα τρία τελευταία sessions που παίξαμε... δυστυχώς δεν είχαμε την καΐλα των πρώτων :Ρ
Όμως, έχω περάσει τη Δοκιμασία μου, όπου μου δώσανε ασημένια μάτια που για έναν γύρο την ημέρα λειτουργούν ως True Seeing, έχουμε φτάσει 7lvl κι αρχίζουμε να γινόμαστε badass :P Και η κωλοφαρδία μας καλά κρατεί, μιας και πέσαμε πάνω σε δαίμονα όσο ήμαστε στα Shattered Ruins και τον νικήσαμε πριν προλάβει να κουνήσει το δαχτυλάκι του. 

Αναλυτικότερα:
Στην αρχή έριξε δύο d100 για να δει αν θα φέρει ένα αντίγραφο του εαυτού του ή αν θα γεμίσει το δωμάτιο minions. Απέτυχε και στα δύο.
Έπειτα άρχισε να βαράει, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά γιατί ο fighter του επιτέθηκε με ένα μαγικό σπαθί το λεγόμενο Kiss of the Desert Sky, έφερε τριπλό critical, άρχισαν να βρέχουν αστραπές και κοντολογίς τον ψόφησε επιτόπου. (Περιττό να περιγράψω την αλλοφροσύνη που επικράτησε ανάμεσα στους παίχτες και την απελπισία του DM xD)

Εντωμεταξύ λουτάραμε όποιο δωμάτιο μπαίναμε και όποιον νικούσαμε, και ανάμεσα στα άλλα βρήκαμε ένα intelligent dagger που άρχισε και ψιθύριζε στον monk λέγοντάς του να πάει στην σκοτεινή πλευρά (που ως συνήθως έχει μπισκότα)... πυροδοτώντας την πλέον κλασική ατάκα:
"Γιατί μιλάς ψιθυριστάαααα???"
"Γιατί είναι σέξιιιιι...."
Το οποίο dagger το πουλήσαμε για... (κρατηθείτε) ...77.000 χρυσά νομίσματα. Μαζί με κάτι άλλα άχρηστα αντικείμενα που πουλήσαμε τα χρήματά μας φτάσανε συνολικά γύρω στις 100.000 (κάπου στις 22.500 στον καθένα). Μακάρι να βγάζαμε και στην πραγματική ζωή τόσα xD

Τέλος πάντων, μετά ξαναβγήκαμε στην έρημο, περάσαμε από αμμοθύελλες, σώσαμε κάτι αυγά αετών, πετύχαμε πολλούς ρογκάδες, φαντάσματα, elementals (κόντεψε να με σκοτώσει το μαλακισμένο, με είχε σηκώσει 40 μέτρα πάνω απ' το έδαφος και με αμόλησε από κει πάνω), κένταυρους που έπαιζαν κάτι-σαν-μπιζ και επίσης μας έδειραν κατά λάθος, πέτρινους νάνους που είχαν πιάσει φωτιά [Ο.ο], θεραπεύσαμε ένα άρρωστο ξωτικοπαίδι, συναντήσαμε έναν κληρικό κέντερ που μιλούσε σ' ένα κρανίο, και όλα αυτά όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά.
Ξέχασα να πω πως διασχίζαμε την έρημο προσπαθώντας να φτάσουμε στην κοντινότερη πόλη και να πάρουμε πλοίο για την Kendermore, την "πόλη που δε γνώρισε ποτέ φόβο", σύμφωνα με την προφητεία. Αυτή τη στιγμή έχουμε περάσει στο Balifor και μας έχουν δώσει οδηγούς για να πάμε στην Kendermore ΠΑΛΙ μέσα από έρημο. Ε ρε survival checks που 'χουν να πέσουν...

Και μέσα σ' όλα αυτά, χτες έψαχνα το Magic Item Compendium για να δω τι μπορώ να αγοράσω με τόσα λεφτά που έβγαλα. Το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα που θέλω ή δεν παίζει να τα χρησιμοποιήσω ή δεν μου φτάνουν τα λεφτά για να τα πάρω. Πάρτε wishlist μέχρι τώρα:
-Amulet of second chances (40000 gp)
-Rod of Surprises (6000 gp)
-Lore Gem (7500 gp)
-Ring of Mystic Fire (7500 gp)
-Metamagic Rod, Maximize (14000 gp)
-Ring of Feather Falling (2200 gp)
-Staff of Life (155750 gp)
-Wand Bracelet (25000 gp)

Ε άι στον Verloren δηλαδή.

Timotei is over and out. Ja ne! ^.^

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/6/11, 3:52 π.μ.

    100.000 stl στο lvl 7?
    Κρατήστε τα λεφτά και πετάχτε τον DM σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου