Deep waters don't run still

Σήμερα δεν πέρασα και πολύ καλά, ομολογουμένως. Κάτι που έφυγα 6.30 απ' το σπίτι και το λεωφορείο άργησε 25 λεπτά, κάτι που μετά τον καφέ ανεβήκαμε Εξάρχεια με τα παιδιά για να δούμε λάιβ τον Μαραβέγια και τελικά μόνο αυτόν δεν είδαμε... Πραγματικά, την ώρα που φτάσαμε στην πλατεία έπαιζε ο The Boy και δεν ξέρω αν ήταν λόγω άθλιου ηχοσυστήματος και ακουστικής, αλλά με μια λέξη το χαρακτήρισα. Ηχορρύπανση. Και για να το λέω εγώ αυτό... φανταστείτε. Και ήμουν σαν ζόμπι. Μου μιλούσαν και δεν αντιδρούσα καν. Οπότε μετά από δύο ώρες ορθοστασίας γύρισα σπίτι, όπου έφαγα, ξεματιάστηκα και έβαλα ν' ακούσω Rammstein χαζεύοντας ταυτόχρονα στο HW.

Όχι, δεν πήγα στο live προχτές γιατί δεν είχα λεφτά, αλλά είναι έξι τρελοί θεοί, όπως και να το κάνουμε. Εδώ στο συλλεκτικό box set που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, εκτός από το cd, μέσα στο βαλιτσάκι έχουν δονητές, χειροπέδες και λάδι (Ο.ο) Υπάρχει στο Public για όποιον πιστεύει ότι τον δουλεύω, και κάνει 200 ευρώ :Ρ Για να μην αναφέρω τι τραβάει ο Flake (πληκτράς) στις συναυλίες και τα βίντεο :Ρ Και όχι, δεν είναι φασίστες, κι ας κάνει περίεργα με το ρο του ο Lindemann. Αντίθετα, κατάγονται από την Ανατολική Γερμανία, οπότε θα ήταν οξύμωρο να υποστηρίζουν τέτοιο πράγμα.

Από κομμάτια, λατρεύω τα εξής:
  • Rosenrot. Βασισμένο στο ποίημα του Γκαίτε, μιλάει για μια κοπέλα που ζητάει από τον αγαπημένο της να της φέρει ένα τριαντάφυλλο που φυτρώνει στο βουνό κι εκείνος πεθαίνει στην προσπάθεια. Το βίντεοκλιπ είναι ακόμα πιο σκοτεινό, η κοπελιά βάζει τον καλόγερο Lindemann να σκοτώσει τους γονείς της και στο τέλος τον καίνε.
  • Keine Lust. Σήμερα με εξέφραζε απόλυτα: δεν είχα καμία όρεξη. Στο κλιπάκι όλοι εκτός απ' τον Flake είναι χοντροί και στο τέλος τον αφήνουν πίσω και φεύγουν :Ρ
  • Reise Reise. Επαναστατικό και ξεσηκωτικό. Nuff said.
  • Sonne. Για τoν εθισμό στο χρήμα. Το βίντεο είναι μια σκοτεινή παρωδία της Χιονάτης.
  • Mein Herz Brennt. Αν δεν κάνω λάθος, μιλάει για ναρκωτικά. Αγαπώ τα πλήκτρα στο ρεφρέν.
  • Amerika. Λέει μεγάλες αλήθειες σχετικά με την Αμερική.
Ελπίζω να ξανάρθουν σύντομα. Στον επόμενο δίσκο δηλαδή. Γιατί απ' ό,τι έμαθα κάνουν φοβερό σόου και θα ήθελα να τους δω κάποια στιγμή.

Α, βγάλαμε και τις Team Alucard μπλούζες. Σε συνδυασμό με το κράξιμο που θα ρίξουμε, δεν το γλιτώνουμε το ξύλο στην Έκλειψη. Αλλά δεν πειράζει, γι' αυτό θα πάμε εξάλλου. Ξέρουμε ήδη πως θα'ναι άθλιο, οπότε ας το κάνουμε κωμωδία, δεν πειράζει :Ρ Αν και μας βλέπω να βλέπουμε πρώτα το Toy Story, που απ' ό,τι ακούω είναι πολύ καλό ^.^

Αυτά. Φιλάκια και καλό μήνα ^.^

Σχόλια

  1. Από The Boy άκου αυτό http://www.youtube.com/watch?v=yvl2M7LjvfA Ελπίζω να σ'αρέσει λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλούλι ήταν αλλά δεν με ενθουσίασε :Ρ Θενξ πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει. Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε ιδίαιτερα η μέρα εμένα. Αν εξαιρέσεις ότι στις 11:10 που πέρασα πάλι απο την πλατεία δεν είχε βγει ακόμα ο Μαραβέγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απαισιο ηταν το πρωτο μισο
    ευτυχως η ναταλια εσωσε την βραδια :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου