Top 12! Upcoming SW series/movies

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκαν ένα σωρό upcoming ταινίες και σειρές Star Wars, γιατί προφανώς η Disney θέλει να βλέπουμε Star Wars και Marvel μέχρι να σβήσουν κι οι δύο ήλιοι του Τατουίν.

Ακολουθεί λίστα με αυτές, κατά σειρά προτίμησης και προσωπικού ενδιαφέροντος!

12) A Droid Story: Καλός ο R2, καλός και ο C-3PO, αλλά δεν με ψήνει τόσο να δω σειρά αποκλειστικά πάνω τους. Πλας φοβάμαι πως θα είναι αρκετά παιδικό.

11) Lando: Θα το εκτιμήσω μόνο αν παίξει με υπόκοσμο και Maul. Κατά τ' άλλα τα origins του Calrissian μου περνάνε ψιλοαδιάφορα.

10) Untitled Taika Waititi project: Δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτό, οπότε δεν μπορώ να το βάλω ψηλά, αλλά έχω καλά προαισθήματα λόγω σκηνοθέτη άρα ανεβαίνει λίγο στην κατάταξη.

9) Visions: Θα φτιαχτεί από Ιάπωνες animators οπότε τουλάχιστον από θέμα σχεδίου δεν θα απογοητεύσει. Επίσης ενδιαφέρον το ότι θα αποτελείται από αυτοτελείς ιστορίες. Ελπίζω να μην επικεντρωθούν μόνο σε μια era.

8) Andor: Prequel κατασκοπευτική σειρά με τον πρωταγωνιστή του Rogue One, Cassian Andor. Το R1 είναι η αγαπημένη μου ταινία από όσες έβγαλε η Disney, όμως δεν ξέρω αν αυτό θα προσφέρει κάτι. Ίσως να το προτιμούσα αν ήταν κόμικ? Δεν ξέρω, θα δείξει.

7) Rogue Squadron: Από τη σκηνοθέτη της Wonder Woman, Patty Jenkins, και αφιερωμένο στον πατέρα της που ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον αν παίξουν με το υλικό των βιβλίων της σειράς X-Wing (που πλέον ανήκουν στα Legends).

6) Rangers of the New Republic: Άλλο ένα που δεν ξέρω αν θα μου αρέσει θεματικά, αλλά θα συνδεθεί με το Mandalorian σε ένα mega-event τύπου Avengers, και θα έχει και Cara Dune, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο!

5) The Acolyte: Αυτό θα διαδραματίζεται στα τελευταία χρόνια της High Republic (era που ξεκίνησε τώρα με βιβλία κι ακόμα δεν έχω προλάβει να τσεκάρω) και θα είναι θρίλερ μυστηρίου, αν δεν κιοτέψουν στην πορεία. Κυκλοφορεί η φήμη πως θα έχει να κάνει με την άνοδο των Σιθ και γενικά ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

4) The Bad Batch: Δεν πίστευα πως θα με ενδιέφερε γιατί από το λίγο που τους είδαμε στην 7η σεζόν TCW, ήταν badass αλλά όχι τόσο ώστε να αξίζουν δική τους σειρά, και φοβόμουν ότι θα είναι υπερβολικά στρατοκαυλέ για τα γούστα μου. Κι όμως θα γίνει, μέσα στο 2021, και θα διαδραματίζεται παράλληλα και μετά το Revenge of the Sith, αν κρίνω σωστά από το τρέιλερ, το οποίο ήταν εξαιρετικά promising!

3) The Book of Boba Fett: Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη του 2021 και θα ξεκινάει -μάλλον- από εκεί που αφήσαμε τον Boba στο τέλος της 2ης σεζόν Mandalorian. Αγαπώ Temuera Morrison και τη δουλειά που έχει κάνει με τον χαρακτήρα (δείτε βίντεο από τα γυρίσματα που χορεύει haka με τη στολή!) και θεωρώ πως θα είναι από τις καλύτερες σειρές στο SW σύμπαν.

2) Ahsoka: Έπρεπε. Από τους καλύτερους χαρακτήρες της Clone Wars era, από τους πιο αγαπημένους του fandom, από αυτούς που αξίζουν 100% δικές τους, ξεχωριστές ιστορίες. Δώστε μου αναζήτηση του Thrawn και περίεργα χωροχρονικά μέσω του World Between Worlds κι επιτέλους κάντε το Heir to the Empire canon!!!

1) Obi-Wan Kenobi: ΤΙ ΑΛΛΟ? Αν έπρεπε να διαλέξουν έναν μόνο χαρακτήρα για να του αφιερώσουν σειρά/ταινία, αυτός είναι ο Τζεντάι της καρδιάς μας. Θέλω πνευματικές αναζητήσεις και περισσότερες πληροφορίες για τα Force spirits, θέλω flashbacks σε Clone Wars κι ακόμα πιο πίσω που θα με κάνουν να κλάψω, θέλω rematch με Cody (που επίσης θα με κάνει να κλάψω) και να δούμε Hayden Christensen ως Vader με και χωρίς μάσκα! Το περιμένω πώς και τι. Το καλό που του θέλω να μην με απογοητεύσει.

Ίσως γίνει αντίστοιχο post και για τις Marvel σειρές/ταινίες, θα δείξει.😋

Σχόλια

  1. Να γίνει και για τη Μάρβελ γιατί θα το πω....
    γκουχ γκουχ
    κλίαρς θρόατ

    Δε μου άρεσαν ποτέ τα σταρ γουόρς, όσα έχω δει τα θεωρώ από κακά έως μέτρια...


    Φεύγω μόνος μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διώχνουμε κόσμο αρκεί να μην μας προσβάλουν, κατά τ' άλλα όλες οι απόψεις δεκτές :D
      Θα γίνει και για MCU γιατί κι εκεί γίνεται χαμός και δεν ξέρω τι με πρωτοψήνει!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου