On Arianne Martell and Greyjoys

Θα πω κάτι που έχω ξαναπεί σε άλλους ιστότοπους αλλά απλώς πρέπει γιατί κάθε φορά που το θυμάμαι εκνευρίζομαι.

Αν κόψουν την Arianne θα γίνει χαμός.
Που απ' ό,τι φαίνεται δεν το γλιτώνουμε.

Είναι POV character, έχει κεφάλαια FOR R'HLLOR'S SAKE! Με ποια λογική να την κόψεις και να δώσεις το storyline της στον μικρότερο αδερφό της που δεν εμφανίζεται ούτε σε μία γραμμή?? Και μου τον βάζεις και κληρονόμο της Dorne. Ποιον, ΤΟΝ TRYSTANE, που είναι-δεν είναι 13 και δεν ξέρει ούτε τα κορδόνια του να δέσει.

Αλλά βέβαια ας κόψουμε την Arianne. Ας κόψουμε τη μοναδική γυναίκα στα Επτά Βασίλεια που θα κληρονομήσει επειδή είναι η πρωτότοκη κι όχι επειδή δεν έχει αδερφούς ή θείους που να προηγούνται στη διαδοχή. Που μαζί μ' αυτό, είναι και έγχρωμη. Έτσι είναι. Μια έγχρωμη έμπειρη γυναίκα 23 χρονών δεν μπορεί να κυβερνήσει βασίλειο αλλά η Ντάνυ που είναι επιεικώς κωλόφαρδη επειδή έχει δράκους μπορεί ε? Ας μην ανοίξω το στόμα μου τώρα για τις ηγετικές ικανότητες της Νταινέρυς. Έχει βγάλει τ' όνομα σ' όλο της το σόι, πανάθεμά την.

Έτσι που το πάνε αυτοί είναι ικανοί να κόψουν και τον Quentyn και να δώσουν την ιστορία του στον Trystane. Κοινώς τρεις χαρακτήρες σε έναν. Φυσικά τους βολεύει αυτό και για τηλεοπτικούς λόγους, αλλά όχι ρε γαμώτο, φτάνει με το glorifying άχρηστων αντρικών χαρακτήρων!

Επίσης δεν υπάρχει καινούριο cast για τους Greyjoy. Κι έτσι που τα 'χουν κάνει δεν μπορούν να παρουσιάσουν την Asha ως μια δυνατή γυναίκα που είναι σε θέση να διεκδικήσει πράγματα (κοινώς, αντίο Kingsmoot). Ούτε να εισαγάγουν Victarion, Aeron και Euron γιατί αυτό προϋποθέτει να πεθάνει ο Balon ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Η ΘΕΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ.

Και ρε γαμώτο όλοι οι προαναφερόμενοι είναι σημαντικοί για την εξέλιξη της πλοκής. Και η σειρά, είτε επειδή δεν προλαβαίνει να βγάλει όλο το υλικό, είτε επειδή δεν θέλει, θα τους κόψει ή θα τους περιορίσει ή θα συγχωνεύσει χαρακτήρες. Και μετά θα τους πάρει ο διάολος. :)

Σχόλια

  1. Onee-san, το rage που βγάζω και σιγοβράζει μέσα μου το εκφράζεις σε μία ανάρτηση.
    Εν τέλει θεωρώ πως πλέον η σειρά έχει πλέον καταντήσει ένα φανφικ όπου μόνο η Νταινέρυς πρέπει να ναι γαμάτη, όπου η Σέρσεϊ δεν είναι μία σκύλα πουτάνα και όπου οι υπόλοιπες γυναίκες απλά υπάρχουν για το fanservice.
    Πέρα από την Αrianne, εγώ θέλω να δω Sand Snakes, Quentyn, Aegon FUCKING Targaryen, αλλά όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι.
    FML

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sand Snakes θα δούμε αλλά φοβάμαι το ΠΩΣ θα τις δούμε -.-
      Έτσι που τα κάνανε ούτε τον (f)Aegon μπορούν να βάλουν αλλά ούτε και την κανονισμένη συμμαχία με τους Ταργκ με τον αρραβώνα Αριάν-Βισέρυς -.-

      Διαγραφή
    2. Καλά εδώ δε θα δούμε Euron και Victarion, κλαίω...fanfic το καντέντησαν

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου