Αργκχ.

Βγαίνω απ' το δωμάτιο.
Κάθομαι στη βεράντα.
Περνάει ένα 10λεπτο.
Με προσβάλλει.
Ξαναμπαίνω στο δωμάτιο.
Και μετά, "γιατί θυμώνεις???"

"Χάλασες τα φρύδια σου."
ΧΕΣΤΗΚΑ. Ξέρω ότι τα φρύδια μου είναι παχιά και ακανόνιστα και άσχημα, και γι' αυτό το λόγο δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθώ να τα συμμαζέψω, αφού μετά από μερικές μέρες θα ξαναγίνουν όπως ήταν. Επίσης, είναι μια βαρετή, επίπονη και ανούσια διαδικασία και τη μία ώρα που θα ξοδέψω προσπαθώντας ανεπιτυχώς να βάλω γραμμή στα φρύδια μου προτιμώ να την ξοδέψω στα μαλλιά μου που είναι η μοναδική μου ματαιοδοξία ή διαβάζοντας κάτι ή γενικά κάνοντας κάτι που με ευχαριστεί.

Στην τελική ούτε ο Ηλίας δεν παραπονιέται για τα φρύδια μου και μιλάς εσύ? Αν με θεωρείς τριχωτή (δηλαδή με βλέπεις λες κι είμαι κανάς γορίλας, ο Χριστός πια), με γεια σου με χαρά σου. Κι αν είναι πρόβλημα κάποιου, είναι δικό μου κι όχι δικό σου.

Σχόλια

  1. ωωωωωωωω :/ ελα βρε ομορφια,μην στεναχωριέσαι.
    Κοίτα αν θες να κάνεις κάτι στα φρύδια σου για να αποκτήσουν μια ωραία γραμμή μπορείς να πας σε μια αισθητικό.Το ξέρω πως ειναι ψιλό πεταμένα λεφτά,αλλά πας μια φορα και τελειώσες.:P Μετά θα σου έχει μείνει η γραμμή και από εκεί και πέρα κάθε φορά που βλέπεις να βγαίνει τριχούλα μπορείς να την βγάζεις μόνη σου,και μένει και η γραμμή.:P Και εμένα τα φρύδια μου σαν τα δικά σου ήτανε,αλλά έκανα αυτό που σου λέω.Ακόμα πετάνε μερικές φορές κάπου κάπου,ε βγαζω λιγάκι εδω λιγάκι εκεί,κάπως τα σουλουπώνω. :P Δεν είναι κάτι τραγικό. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους πεις ότι αν τα φρύδια σου ανήκουν σε ένα από τα προβλήματά τους, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. δε φακ. Φρύδια είναι. Αν θες τα βγάζεις, αν θες όχι, δικά σου είναι και τα κάνεις ό,τι θέλεις.
    peace out :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου