Homeprinting!



Σήμερα δοκιμάσαμε με τον Ηλία να τυπώσουμε μια μπλούζα στο σπίτι. Σκεφτόμασταν, υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια που θα θέλαμε να φορέσουμε, γιατί να μην τα φτιάχνουμε μόνοι μας αντί να πληρώνουμε έξω? Και αγοράσαμε transfer paper κι ένα μαύρο μπλουζάκι για να το δοκιμάσουμε. *Η αλήθεια είναι πως το transfer paper είναι ακριβούτσικο. Στο Πλαίσιο έχει 12 ευρώ για τα σκούρα και 8 για τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα. Ευτυχώς κάθε πακέτο έχει 10 φύλλα.*

Και πέτυχε! Εντάξει, με τη δεύτερη. Γιατί οι οδηγίες ήταν τόσο ασαφείς που την πρώτη φορά δεν ξέραμε από ποια μεριά του χαρτιού να τυπώσουμε το σχέδιο και -guess what!- το τυπώσαμε στην λάθος. Συμβαίνουν αυτά. Σημασία έχει ότι το ανακαλύψαμε και το διορθώσαμε.

Και τώρα ο Ηλίας έχει μια γαμάτη Iron Man arc reactor μπλούζα και σύντομα θα αποκτήσω κι εγώ μια ίδια. (Φωτογραφίες εξίσου σύντομα στην ίδια ανάρτηση :Ρ) (UPDATE Απέκτησα, μπορείτε να τη δείτε εδώ δίπλα και νομίζω ότι είναι πολύ καλή για δεύτερη προσπάθεια :Ρ)

Άλλα πράγματα που θέλω να τυπώσω:
-Φούστα Λάννιστερ. Σε βυσσινί χρώμα μ' ένα μεγάλο χρυσό λιοντάρι.
-Μπλούζα Γκρέιτζοϋ. Βρίστε με όσο θέλετε, αλλά πρέπει.-
-Μπλούζα "I am Sherlocked". Θέλει ίδια κι ο Ηλίας. Είμαι σίγουρη πως θα βρούμε κι άλλους να θέλουν. :Ρ
-Μπλούζες με αυτό και αυτό το σχέδιο.
-Ένα σχέδιο με τη Ντάνυ και τους δράκους της Ντίσνεϋ που 'χα βρει κάποτε. Μπορεί να με εκνευρίζει αλλά δεν παύω να τη συμπαθώ και να το θεωρώ γαμάτο crossover.

Έχω βρει κι ένα tutorial για iron on σε σουέντ μπότες που μ' άρεσε πολύ αλλά θα το δοκιμάσω όταν θα 'μαι πιο σίγουρη για τις ικανότητές μου. :Ρ

Σχόλια

  1. Θα ήθελα πολύ να δω την φούστα Λάννιστερ ;) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πές μου πώωωωωως...πεθαίιιινω να τυπώσω t-shirts, δεν ξέρω την διαδικασία!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας στο Πλαίσιο, αγοράζεις ειδικό χαρτί για τύπωμα κι έχει μέσα στο πακέτο αναλυτικές οδηγίες. Το μόνο "θολό" -όπως έγραψα και στην ανάρτηση- σημείο σ' αυτές ήταν το σε ποια μεριά του χαρτιού πρέπει να εκτυπωθεί η εικόνα :Ρ Το transfer paper έχει μια γυαλιστερή και μια χάρτινη πλευρά, και εκτυπώνεις στην γυαλιστερή.
      Μετά απλά σιδερώνεις το σχέδιο πάνω στην μπλούζα μέχρι να κολλήσει καλά. :Ρ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου