Αφιέρωμα: My D&D characters

Καιρός δεν ήταν και γι' αυτό? :Ρ

1. Erevia Jadesword, Drow Battle Sorceress
Ο πρώτος μου χαρακτήρας κι ο μοναδικός που μου άφησε πίσω κάτι-σαν-επίσημο nickname. Τότε παίζαμε μια πιο ελεύθερη εκδοχή του Greyhawk στην 3.5 έκδοση. Δυστυχώς το campaign δεν προχώρησε πέρα απ' το 4ο επίπεδο αλλά δεν πειράζει, είχε τόση συναισθηματική αξία που την έβαλα και σε ιστορία που έγραψα αργότερα (και άφησα ατελείωτη).

2. Lirian Argente, Elf Druid
Ο πρώτος χαρακτήρας που φτιάχτηκε με βάση την 4η έκδοση. Δεν μπορώ να σας πω πολλά γιατί την είχα για μόνο 2-3 sessions. Η πλάκα ήταν ότι αφού την έφτιαξα και της βρήκα και όνομα είδα ότι υπήρχε χαρακτήρας στο Order of the Stick με το ίδιο όνομα, ίδια race, ίδια class και μόνο αντίθετα χαρακτηριστικά! Όχι, ορκίζομαι, δεν την έκλεψα!

3. Airiel Silverflame, Moon Elf Paladin
Forgotten Realms. Δεν ήμουν σκληροπυρηνική paladin (ξέρετε τώρα, "θα σφάξω τους 15000 orcs για την τιμή του Pelor" κι έτς) κι έτσι το party μου, ευτυχώς και για μένα και για κείνους, δεν θέλησε ποτέ να με σκοτώσει xD Το campaign εγκαταλείφθηκε άδοξα μετά από 4 sessions.

4. Ravenna Shadowleaf, Silvanesti Elf Red-Robe Wizard
Από Dragonlance και η πιο αγαπημένη μου. Στην αρχή με έκρυβαν για να μην τους πεθάνω και τώρα κάνω πιο πολύ damage από όλο το υπόλοιπο party μαζί :Ρ Ας είναι καλά οι Fireballs και τα maximizing feats. Για να μην σχολιάσω τις ιδέες μου που μας έχουν σώσει την τελευταία στιγμή άπειρες φορές.

5. Virgilia, Elf Wizard
Αυτή εδώ φτιάχτηκε για oneshot, μια ιστορία που θα ολοκληρωνόταν σε ένα session, όταν ήμασταν στην Άρτα με την Creepy Dreamer. Επειδή βαριόμουν να βρω όνομα έβαλα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό :Ρ Πάντως καλά τα πήγα και μ' αυτήν :Ρ

6. Ophelia Steelblade, Kalashtar Soulknife
Μόλις δημιουργήθηκε, για campaign στο setting της Ashfar. Οπότε πάλι δεν μπορώ να ξέρω πολλά μέχρι να τη δω in game, πάντως κάτι μου λέει πως θα γαμάει και θα δέρνει. Στην κυριολεξία.

Θα ανανεώνεται xD
Οι εικόνες φτιάχτηκαν στο DollDivine.com.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/11/11, 4:16 π.μ.

    Δεν υπάρχει Pelor στο Faerun, fuck Pelor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ophelia is συνουσιαζing and ραπιζing! :P
    Κινουμενη σφαγεας ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The Margrave, το ξέρω, παράδειγμα έφερα, δεν είμαι τόσο άσχετη πια -.- Ούτως ή άλλως παίζαμε με σκανδιναβούς θεούς κι ήμουν του Heimdall.

    Kirous, ναι, είναι και την αγαπώ :3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αγαπώ τη Virgilia πειράζει;:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Creepy Dreamer, καθόλου όμως? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου