Fuck off -.-

Νομίζετε πως δεν ακούμε τα σχόλια που κάνετε για οτιδήποτε πει κάποια από μας? Νομίζετε πως έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί σας? Δικαίωμά σας να μην μας συμπαθείτε. Δεν έχετε όμως ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να φέρεστε σαν οχτάχρονα που κοροϊδεύουν όποιον τολμήσει να πει τη γνώμη του μέσα στην τάξη. Ούτε έχετε δικαίωμα να μιλάτε συνεχώς μεταξύ σας ενώ εμείς προσπαθούμε να παρακολουθήσουμε. Γι' αυτό υπάρχει και το διάλειμμα ξέρετε.

Είσαι 30 χρονών γαϊδάρα ρε πούστη μου. Φέρσου ανάλογα. Αν έχεις πρόβλημα μαζί μας έλα να μας το πεις, όχι να πετάς μπηχτές στο μάθημα και να νομίζεις πως δεν τις καταλαβαίνουμε. Δεν είμαστε ηλίθιες. Άλλο αν επιλέγουμε να μην κάνουμε φασαρία. Γιατί αν κάνουμε, θα γίνουμε κώλος και μετά δεν θα μπορούμε να σταθούμε όλες στην ίδια αίθουσα. Ούτε είσαι καλύτερη και εξυπνότερη επειδή πέρασες κάποια χρόνια στην Ιταλία και μιλάς καλύτερα τη γλώσσα. Τι να κάνουμε, δεν είχαν οι γονείς μας αρκετά λεφτά να μας στείλουν κι εμάς.

Μετά μας το παίζεις και θύμα, ότι σε παρεξηγήσαμε κι ότι ακούσαμε άλλ' αντ' άλλων. Αλλά ξέρεις πολύ καλά πως εμείς δεν σας κάναμε τίποτα. Αντιθέτως εσείς μας κόψατε την καλημέρα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Και παρασέρνεις και την άλλη, που είναι αθώα και κάνει και πιστεύει ό,τι της λες. Αλλά βέβαια, έτσι είναι όταν δεν έχεις καμία προσωπικότητα. Βρίσκεις κάποιον πιο δυναμικό και κολλάς πάνω του. Δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς για έμφυτη κακία.

Ουστ από κει πια. Δεν είστε ούτε θεές, ούτε αλάνθαστες. Κακιασμένες και ζηλιάρες είστε. Επειδή για μας καμία καθηγήτρια δεν έχει να πει κακό λόγο. Ενώ για σας αν ανοίξουν το στόμα τους δεν σας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός. Εδώ μέχρι και άνθρωπος που δεν σας είχε μιλήσει ποτέ και σας είδε για πρώτη φορά κατάλαβε τι σκύλες και τι κουμάσια είστε.

Dakara, won't you please go in a corner and DIE? *σατανικό μειδίαμα*

Σχόλια

  1. Σε όσες φέρονται έτσι και νομίζουν ότι δεν θα το πληρώσουν, να ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα το πληρώσουν και μάλιστα πολύ ακριβά. Ειδικά όταν και οι άλλοι καταλάβουν τι ηλίθιες που είναι και τις κάνουν μια και καλή στην άκρη. Ας μην τους δίνουν και λίγο σημασία και ας τους φτύνουν μέχρι να πιάσουν μούχλα και θα σου πω εγώ μετά αν θα στρώσουν ή όχι -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α εγώ δεν τους μιλάω καν φέτος :Ρ Φτύσιμο μέχρι αηδίας. Κι όποιος αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά μην δίνεις σημασία. Ξέρεις τι; Είσαι εκπληκτικό άτομο, δε χρειάζεται να πέφτεις στο επίπεδό τους! Έχεις άτομα που σε αγαπάνε εδώ, οπότε μην τις σκέφτεσαι καν αυτές! Παράτα τες :)
    Μπδγ, ήθελα και εγώ να βάλω το soundtrack απο το GoT αλλά δεν ήξερα αν ταίριαζε με το FF. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν δίνω και πολύ, αλλά βλέπω τις άλλες που δίνουν και είναι εκνευριστικό να προσπαθούμε συνεχώς να τις αγνοήσουμε όταν μας τσιγκλάνε :Ρ
    Χμ από GoT το Love in the Eyes θα ταίριαζε νομίζω με το FF, ψάχτο :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου