Art. More Art. DeviantART.

Μετά την ανάρτηση της Creepy Dreamer με τις αγαπημένες της εικόνες που έγινε άτυπο μπλογκοπαίχνιδο, είπα να κάνω κι εγώ μία κι όποιος θέλει το κάνει με τη σειρά του :Ρ

Οι 5 αγαπημένες μου εικόνες από το deviantART λοιπόν!


1. When They Cry - Bad End
Umineko fanart. Beatrice wins the game and feasts upon the entrails of her victims. Το αγαπώ όχι μόνο για το θέμα του και για το gore της κατάστασης, αλλά και για τον ρεαλισμό, τα χρώματα και τους φωτισμούς του.

2. Brutal Shred
Αίμα πάνω στην παρτιτούρα. Μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό το πόσο μπορεί να "καταστρέψει" κανείς τα δάχτυλά του παίζοντας κιθάρα.


3. The Soul Reflected
Vintage, ρομαντικό και μελαγχολικό μαζί <3 (Πάντα ήθελα έναν τέτοιον καθρέφτη :Ρ)


4. Fairy Portrait
Τόσο όμορφο! Με κέρδισε με το που το είδα στα εισερχόμενά μου. Το κοριτσάκι παίζει να μοιάζει με νεράιδα ακόμα και χωρίς την επεξεργασία. Υπέροχο χτένισμα, ρούχα, πόζα, τα πάντα.


5. Heart of Everything
Hellsing fanart, Alucard and Integra. Πρέπει να 'ναι το μακροβιότερο άβατάρ μου στο ΧΓ xD Μου θυμίζει Κυρά της Λίμνης και Αρθούρο, με όλιγον από βαμπιρισμό.

Αυτάαααααααα :Ρ Ja ne! ^.^

Σχόλια

  1. Η φωτογραφία με την παρτιτούρα είναι υπέροχη!
    Βέβαια εγώ έκανα ολόκληρο σενάριο στο μυαλό μου, για κάποιον που σκότωσε κάποιον άλλον και μετά ξεκίνησε να παίζει μουσική και άφησε τα σημάδια του!!! χιχιχι!

    Φιλί Διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3+4 φανταστικές εικόνες!!!

    Btw, η γραμματοσειρά που έχεις στον τίτλο του ιστολογίου τα σπάει \m/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, δε χρειάζεται να πω πως έχουμε ίδια γούστα. :P
    Τις αγαπώ όοοολες. Είναι τόσο όμορφες. <3

    Φιλιά. ^__^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες εικόνες! Ειδικα η 2η<3 και η 4η<3. Όντως το πέμπτο το είχε πολύ καιρό άβαταρ, αφού άμα το δω κάποια στιγμή στο άκυρο θα σε θυμηθώ.:Ρ

    Φιλια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου